Nyhetsmail maj 2018

RINK aktuellt

Vi har då och då skickat ut ett nyhetsbrev via mail, det är dock längesen sist.
För ett antal år sedan kändes mailutskick som en bra väg att nå ut med information, men det är bara att se till sig själv: Hur många hinner man läsa av alla "massutskick" som dimper ner varje dag?

I och med nya GDPR-reglerna som börjar gälla imorgon känns det rätt att rensa vårt utskicksregister. Vilka kanaler man ska använda för att få ut information är svårt att säga idag, vi försöker i alla fall att flera gånger i veckan lägga ut nyheter om roliga projekt, ny utrustning etc på vår Facebook-sida www.facebook.com/RINKAB - gå gärna in och gilla oss för aktuell info.

Vad händer i övrigt?
På jobbfronten är det mer än högtryck - det rasar in beställningar gällande bildekor, skyltning, presentreklam och inte minst kläder.
Som sagt, kolla gärna Facebook-sidan.

MASKINER:
Stora förändringar i maskinparken då vi investerar i flera stora skrivare:

HP Latex 570 - printer för rullmaterial såsom banderoller, självhäftande vinyl, fotopapper etc. Klicka på bilden för mer info. 


Xerox 770 - STOR färgskrivare/kopiator som ökar kapaciteten gällande trycksaker (installeras nästa vecka).
Klicka på bilden för mer info!


Kommande maskin:
Compress itv-1200s - flatbäddskrivare för skivor upp till 1150x750 mm liksom presentreklam (golfbollar, isskrapor, termosar etc) med upp till 300 mm tjocklek.
Klicka på bilden för mer info!


Vi kommer samtidigt att göra oss av med vår största skrivare, 95% av det vi gör på denna fungerar bättre på de nya maskinerna (och de övriga 5% dvs riktigt breda banderoller kommer vi att köpa externt).

PERSONAL
Vår trotjänare Boris Andersson kommer att gå i pension sista augusti. Han har de två senaste åren trappat ned och jobbar sedan förra sommaren 3 dagar i veckan.

Vi håller just nu på och letar personal att anställa. Personen ska ha vana vid att arbeta med färg- och form vid datorn (Adobe CS-paketet) men kommer liksom vi andra även jobba praktiskt med att producera utskrifter, skära vinyl och montera bildekor, skyltar etc samt även jobba med presentreklam och klädtryck.
Varierade arbetsuppgifter alltså!

 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel 0221-455 100
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel 0221-455 102

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel 0221-455 103
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.tel 0221-455 101

RINK AB - Box 312 - 731 27 Köping
Besöksadress: Barnhemsgatan 56
Tel 0221-243 15 - www.rink.se - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.